Over Ernest

Luxeappartementen in het hart van Brussel

Dit historisch hoofdkwartier van Solvay in Elsene onderging een uiterst geslaagde transformatie tot luxueus wooncomplex met gesofistikeerde eigentijdse appartementen. De gelauwerde tuinarchitect Wirtz creëerde twee elegante binnentuinen die een prettig contrast vormen met de levendige buurt

Wilt u meer informatie over dit uniek project?

Vul hier uw gegevens in en we sturen u zo snel mogelijk informatie op..

Klik op de foto's om ze te vergoten

Hedendaags wonen in een historisch kader met allure.

In 1883 liet de visionaire Belgische industrieel en filantroop Ernest Solvay een waardige hoofdzetel bouwen voor zijn bloeiende onderneming. Deze elegante fin-de-sièclekantoren worden nu omgevormd tot luxueuze leefruimtes met alle modern comfort. Van luxeappartementen tot penthouses met een adembenemend uitzicht over de stad.

De verlichte geest van Ernest Solvay wordt weerspiegeld in een hedendaagse, humane visie op wonen, vormgegeven door Jaspers-Eyers en A2RC Architects. Deze unieke combinatie van heden en verleden maakt Ernest tot een bijzonder inspirerende woonomgeving.

Meer informatie

Locatie

Ernest, een oase van rust in het hart van Europa

De bruisende Europese hoofdstad en de levendige buurt met zijn gezellige pleinen en straatjes vormen een kleurrijke omgeving voor Ernest. Zijn serene binnentuinen verzekeren u dan weer dat u thuis ongestoord op adem kan komen

Ernest ligt in de wijk tussen de Louizalaan en de Naamsepoort, met zijn modieuze boetieks, trendy restaurants, cinema’s, theaters en expositieruimtes, op wandelafstand van het Europees Parlement. Deze kosmopolitische buurt gaat u nooit vervelen.

Contact

Meer informatie nodig?

Vul hier uw gegevens in en we sturen u zo snel mogelijk informatie op

Immobel, een aantrekkelijke investeringspartner.

Immobel is al sinds 1863 actief als projectontwikkelaar in België, Luxemburg en Polen. Een visionaire aanpak gekoppeld aan nuchtere knowhow en expertise leidde tot een reeks indrukwekkende realisaties. Zo kregen we het vertrouwen van overheden om stadsvernieuwingsprojecten als Ernest en Chambon in Brussel of Vesalius in Leuven in uitvoering te nemen.

Immobel
Koloniënstraat 56
1000 Brussel

Tel: +32 (0)2 201 00 01
E-mail: contact@immobel.be

* verplichte velden