Over Ernest

Luxeappartementen in het hart van Brussel

Dit historisch hoofdkwartier van Solvay in Elsene onderging een uiterst geslaagde transformatie tot luxueus wooncomplex met gesofistikeerde eigentijdse appartementen. De gelauwerde tuinarchitect Wirtz creëerde twee elegante binnentuinen die een prettig contrast vormen met de levendige buurt

Wilt u meer informatie over dit uniek project?

Vul hier uw gegevens in en we sturen u zo snel mogelijk informatie op..

Klik op de foto's om ze te vergoten

Hedendaags wonen in een historisch kader met allure.

In 1883 liet de visionaire Belgische industrieel en filantroop Ernest Solvay een waardige hoofdzetel bouwen voor zijn bloeiende onderneming. Deze elegante fin-de-sièclekantoren worden nu omgevormd tot luxueuze leefruimtes met alle modern comfort. Van luxeappartementen tot penthouses met een adembenemend uitzicht over de stad.

De verlichte geest van Ernest Solvay wordt weerspiegeld in een hedendaagse, humane visie op wonen, vormgegeven door Jaspers-Eyers en A2RC Architects. Deze unieke combinatie van heden en verleden maakt Ernest tot een bijzonder inspirerende woonomgeving.

Meer informatie

Locatie

Ernest, een oase van rust in het hart van Europa

De bruisende Europese hoofdstad en de levendige buurt met zijn gezellige pleinen en straatjes vormen een kleurrijke omgeving voor Ernest. Zijn serene binnentuinen verzekeren u dan weer dat u thuis ongestoord op adem kan komen

Ernest ligt in de wijk tussen de Louizalaan en de Naamsepoort, met zijn modieuze boetieks, trendy restaurants, cinema’s, theaters en expositieruimtes, op wandelafstand van het Europees Parlement. Deze kosmopolitische buurt gaat u nooit vervelen.

Contact

Meer informatie nodig?

Vul hier uw gegevens in en we sturen u zo snel mogelijk informatie op

IMMOBEL, building the future since 1863.

IMMOBEL is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. De Groep ontwikkelt en verkoopt sinds 1863 vernieuwende stadsprojecten en speelt daarbij telkens feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. IMMOBEL heeft een veelzijdige expertise in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen dankzij de dynamische strategie ende inzet van ongeveer 100 talentvolle medewerkers, waardoor het bedrijf zich ook internationaal heeft kunnen ontplooien (Groothertogdom Luxemburg, Polen en sinds kort ook in Frankrijk). Vandaag telt de portefeuille meer dan 800,000 m² (exclusief Frankrijk) in fase van ontwikkeling. De beurskapitalisatie van IMMOBEL bedraagt meer dan 550 MEUR, waardoor het bedrijf algemeen wordt erkend als een van de marktleiders.

Voor meer informatie: www.immobelgroup.com

IMMOBEL

Regentschapsstraat 58
1000 Brussel

Tel: +32 (0)2 201 00 01
E-mail: contact@immobel.be

* verplichte velden